ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Наистина ли Килиан Мбапе блъфира за контузията си преди първия осминафинален мач в Шампионска лига на ПСЖ срещу Байерн, който е във вторник? Въпросът възникна след изтекла информация, че френската звезда е тренирал със съотборниците си в неделния ден.

Треньорът на Байерн Юлиан Нагелсман заяви наскоро, че не вярва на медицинския доклад за травмата на Мбапе, според който той трябваше да е аут за три седмици и да не играе срещу немския колос.

Според информация на "Екип" и "RMC Sport" френският национал е провел пълноценна тренировка със своите съотборници днес. Нападателят получи мускулна контузия в при победата с 3:1 над Монпелие от 21-ия кръг на Лига 1 на 1 февруари.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

От ПСЖ твърдят, че Мбапе не се е завърнал в тренировъчния процес и ще пропусне предстоящия мач с Байерн. 

Заниманието в понеделник ще е от ключово значение, тъй като се очаква тогава да се разбере дали Лионел Меси ще играе срещу баварците. Аржентинецът също има мускулни проблеми.

Първият двубой между ПСЖ и Байерн от осминафиналите на Шампионска лига е във вторник (14 февруари) от 22:00 часа на "Парк де Пренс". В същото време един срещу друг ще се изправят Милан и Тотнъм. В сряда пък са мачовете Брюж - Бенфика и Борусия (Дортмунд) - Челси.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК