Старши треньорът на ФК Сараево Драган Йович е убеден, че неговите възпитаници ще излязат със самочувствие срещу “Левски” и имат шансове да отстранят “сините”. Двата клуба се изправят един срещу друг в четвъртък от 22:00 часа на стадион “Асим Ферхатович” в двубой реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

"В първия мач играхме доста добре, но пропуснахме много шансове и така се стигна до този резултат. Все пак, ние очакваме да стигнем до крайна победа и класиране напред. В София нашите футболисти видяха, че могат да се противопоставят успешно на “Левски” и това повдигна изключително много тяхното самочувствие. В последните няколко дни тренирахме за офанзивна игра и нямаме намерение да се защитаваме. Целта ние да вкараме поне един гол, след което може да се ориентираме към неговата защита", каза Йович.

"Преди всичко, искам да благодаря на нашите фенове, които ни подкрепяха по фантастичен начин в София. Беше наистина приятно да ги видим на трибуните. Всички знаем какво значи тяхната подкрепа за футболен клуб Сараево. Ситуацията за утре е ясна - трябва да напишем нова страница в историята на отбора. Ще дадем всичко, за да постигнем позитивен резултат", добави вратарят на Сараево Ади Адилович.