Селекционерът на Уелс Райън Гигс очаква тежък мач срещу България от Лигата на нациите утре вечер от 21:45 часа на Националния стадион „Васил Левски“. Уелсците останаха в Ейре и тренират в страната преди да излетят за България. Те са без загуба и лидери в нашата група след два успеха и реми.

„Очаквам много тежък мач срещу България, но сме готови да се противопоставим. Не е лесно да играем три мача в шест дена – трябва да правим ротации на играчите, за да сме сигурни, че минутите, в които ще са на терена ще бъдат добре и физически стабилни”, коментира Гигс преди срещата с „лъвовете”.

„Нуждаем се от качество и повече постоянство в завършващата фаза. Струва ми се, че не шутираме толкова, колкото ми се иска и се надявам това да го направим срещу България. Ако не ги правим тези неща, ще ни бъде тежко, така че трябва да кажем точните неща на играчите”, добави легендата на Манчестър Юнайтед.

Заради контузии в София няма да играят Аарън Рамзи и Дейвид Бруукс, както и нападателят Кийфър Муур, който получи втория си картон в мача в Дъблин срещу Ейре и е наказан. Хал Робсън-Кану също няма да е на линия, след като нарани своето рамо.

„Трябва да променим някои неща в играта ни, но това е в мислите ми без да съм наясно, че Кийфър няма да играе. Удар за нас е липсата на Кану, тъй като той игра наистина добре предния път срещу България. Надявам се да вземем позитивен резултат”, анализира още Гигс.

Програма на нашата група в Лигата на нациите