Изминаха две години от смъртта на Мино Райола - един от най-известните футболни агенти и човека, без когото Златан Ибрахимович вероятно нямаше да е това, което е. Нидерландецът от италиански произход почина на 30 април 2022 г.

42-годишният Ибра говори за Райола в интервю, като призна колко тежко му е било, когато е научил ужасната вест за смъртта му. 

"Когато Мино почина, това беше голям удар за мен. Той беше не само мой мениджър, беше всичко за мен. Баща, агент, приятел, съветник... Когато се разболя, не каза, че е болен, защото егото му беше голямо. Не желаеше да покаже, че е слаб. Не бях готов за смъртта му", коментира Ибрахимович.

 WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

"Винаги ще го помня, вечно ще бъде в сърцето ми. Той ме промени и като човек. Когато Мино почина, това беше последният път, когато плаках. Плаках много, плаках до последната сълза", разказа шведската звезда.

"Все още не си е отишъл, защото понякога имам спомени. Смазва ме това, той ми липсва твърде много. Всички знаят колко близки бяхме. Ако можех сега да му пратя съобщение и той да го прочете, щях да напиша "липсваш ми", добави Ибра.

Райола първо го продаде на Ювентус, след това на Интер, Барса, Милан, ПСЖ и Манчестър Юнайтед. 


* Снимка: Profimedia.bg