ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Най-титулуваният футболист в историята (46 трофея) - бразилецът Даниел Алвес, раздава автографи на съкилийници в затвора и дели една килия с Коутиньо, но не съотборника му в националния тим, разкриха испанските медии. Бившият защитник на Барселона беше задържан и оставен в ареста след предполагаемо сексуално насилие над жена в нощен клуб на 30 декември.

Напуснал пандиза обяви пред изданието Telecino, че Алвес е давал автографи в затвора. Освободеният се радва, че именно негова фланелка е била разписана от бразилския национал, на когото съдът отказа да бъде пуснат под гаранция.

Освободеният затворник не е споделял килията на 39-годишния футболист, но се е домогнал до него чрез друг обитател на затвора. Той добави, Алвес е приет нормално в затвора и никой не го е наричал "изнасилвач".

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Според El Periodico пък легендата споделя килия с друг затворник на име Коутиньо - но не неговия съотборник в националния тим, който играе за Астън Вила.

Междувременно Джоана Санц, съпругата на Дани Алвес, наруши мълчанието си след ареста на любимия ѝ.

"Моля представителите на медии, които са близо до дома ми, да уважават личния ми живот. Майка ми почина преди седмица и аз тъкмо започнах да осъзнавам, че тя вече не е наоколо, а сега страдам заради ситуацията със съпруга ми. Загубих двете единствени опори в живота си. Моля журналистите да проявят малко състрадание, вместо да търсят новини в чуждата болка", сподели манекенката пред "Марка".

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК