ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Испанската полиция е открила нови доказателства, които доказват вината на футболната звезда Дани Алвес по обвинението за изнасилване и още повече затягат примката около бразилския национал.

Както е известно, жена е подала жалба за сексуално посегателство, извършено от бившия футболист на Барселона на 30 декември 2022 г. в един от нощните клубове на каталунската столица.

Според информацията на „El Periodico“, плачеща и нервна жена е посетила полицейско управление веднага след инцидента и се е обърнала към дежурен инспектор, който е записал показанията ѝ чрез камерата на телефона си.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Още същата нощ жената е преминала през съдебномедицинска експертиза, която е открила следи от физически травми, следствие на борба. Намерена е и семенна течност. По тялото на жертвата е имало следи от пръсти, доказващи за упражнено насилие.

Испанският юрист Мануел Иглесиас Прада направи коментар пред изданието „20minutos.es“ по казуса на Дани Алвес и съобщи, че гледането на делото може да отнеме дори една година.

„Ако се отнася за задържане под стража, но углавното производство носи срочен характер. Въпреки това делото може да се проточи една година, въпреки че при случай на арест има приоритетен характер“, твърди адвокатът.

„Алвес беше пратен зад решетките, тъй като има големи финансови възможности и при излизането под гаранция съществува риск да се избяга и да се укрие. Още повече, че той е бразилец, а Испания няма договор за ескрадиция с Бразилия. Предвид на наличието на медицински и видео доказателства, най-вероятно той ще остане в ареста“, допълва Мануел Иглесиас Прада.