ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Хари Кейн изненадващо беше посрещнат с почерпка на тренировъчния терен на Байерн. Малкото празненство беше в чест на нидерландския защитник Матайс де Лихт, който днес навършва 24 години.

Броени часове, след като беше представен като играч на тима, рекордният трансфер на баварците проведе първото си занимание с новите си съотборници. 30-годишният нападател дори беше картотекиран и тази вечер може да дебютира за мюнхенския гранд в мача за Суперкупата на Германия срещу РазенБалшпорт (Лайпциг).

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Феновете на Байерн не успяха да видят първите изяви на Хари Кейн като футболист на тима, тъй като заниманието на отбора на Томас Тухел беше закрито. Единствено представители на профилите на клуба в социалните мрежи разпространиха кадри от тренировката.

Както е известно, капитанът на националния отбор на Англия тази сутрин беше официално представен като играч на Байерн. Договорът му е до 30 юни 2027 г. Кейн струва на баварците 100 милиона евро и допълнителни 20 милиона като бонуси, които ще бъдат преведи на Тотнъм при постигане на определени условия. Трансферът на Хари Кейн е най-скъпият в историята на Байерн.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!