Италианският Болоня преподписа договора си с треньора Синиша Михайлович до 2023 г. и вече има яснота относно бъдещите планове на клуба. Това включва и съдбата на българския национал Валентин Антов, който от зимата играе под наем от ЦСКА за тима от стадион „Ренато Дал`Ара“.

Отлично информираният със ситуацията в Болоня италиански журналист Марио Саки написа в сайта „zerocinquantuno.it“, че ръководството на клуба има намерение да откупи правата на Антов. Това ще стане с доплащането на 3 милиона евро, каквато е договорката от зимата с „армейците“.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Очаква се в най-скоро време шефовете на Болоня да се съберат и да започнат изготвянето на концепция за предстоящите трансфери в клуба. Заради очаквания постоянен трансфер на Валентин Антон, по-периферна роля ще се отреди на 36-годишния Данило. Ветеранът в отбраната се очаква да сяда по-често на пейката и да има ангажименти към по-второстепенните мачове.

Заедно с българския национал ще бъдат откупени правата на 28-годишния Адама Сумаоро, който играе под наем от Лил. Очаква се за него да бъдат платени 2 милиона евро. Двамата с Антов ще бъдат титулярите в защитата на Болоня през следващия сезон.