ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК

Дъщерите на Пеле – Флавия и Кели, разясниха какво наистина се случва със здравето на именития им баща. Те направиха това в интервю за бразилската телевизия „Глобо“.

В събота в. „Фоля де Сао Пауло“ обяви, че Краля на футбола изживява последните си дни и е поставен на палиативни грижи, тъй като организмът му вече не реагира на химиотерапията за лечение на рак на дебелото черво. Единствените медикаменти, които трикратният световен шампион са за облекчаване на болките му.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Лекарите на Пеле от клиниката „Алберт Айнщайн“ в Сао Пауло отрекоха информацията и обявиха, че футболната легенда добре отговаря на наложеното му лечение. Сега Флавия Нашименто потвърди тезата на медиците.

„Изключително нечестно е да се твърди, че баща ни е на смъртния си одър, че е под палиативни грижи. Повярвайте ни, това не е истина“, заяви тя в телевизионен ефир.

Флавия уточни, че лекарите понякога добавят ново лекарство в лечението на Пеле, тъй като все още не е постигната пълна ремисия на рака на дебелото черво.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Както е известно, Краля на футбола беше настанен в болница миналия вторник със силни отоци по цялото тяло. Стана ясно, че той е получил респираторна инфекция. Сега се оказа, че тя е провокирана от заразяване с COVID-19.

„Той е болен, той е стар, но в момента получава терапия заради белодробната инфекция, която е резултат на заразяването с коронавирус преди три седмици. В момента той не се сбогува с близките си в болницата. Очакваме да се завърне у дома, когато състоянието му се подобри“, допълни Кели Нашименто.

В същото време около 100 фенове на Пеле и Сантос се събраха пред болницата. Те носеха плакати „Да живее Краля“, а след това всички се събраха в кръг, за да произнесат молитвата „Отче наш“.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

снимка: Profimedia.bg