Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели, че когато му липсват трима или четирима играчи, футболът се оказва далеч по-сложен. Германският специалист се надява мърсисайдци да покажат стабилност и постоянство в борбата за шампионската титла във Висшата лига през новия сезон.

"Има място за подобрение. Лесно е да планираш какво искаш да подобриш в офиса, но когато ти липсват трима или четирима играчи, тогава футболът се оказва далеч по-сложен“, сподели наставникът на европейския клубен шампион.

„Стабилност, постоянство, борба за резултати. Това е най-важното. Постоянството на високо ниво. Ако можем да постигнем това отново, ще е дразнещо да се играе срещу нас и трябва да го направим. Когато идват отбори на "Анфийлд", не трябва да им е забавно. Момчетата ще са там и ще искат да направят още една крачка. Те са по-опитни сега", добави Юрген Клоп.

До края лятната си подготовка Ливърпул има още 2 приятелски срещи - с Наполи и Лион, а след това му предстои мач за трофея "Къмюнити Шийлд" срещу Манчестър Сити преди визитата на Норич на 9 август в първия кръг от Висшата лига.