ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Португалската звезда Кристиано Роналдо е решил да заведе дело срещу Ювентус заради неизплатени заплати, съобщава “Гадзета дело Спорт.

Изданието допълва, че той е решил да съди “Старата госпожа”, като иска да му бъдат изплатени 19.9 милиона евро, които са му били обещани от клуба, когато той се е съгласил да отложи част от заплатите си през първите месеци на пандемията от Covid-19. 

 200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Именно тези плащания са част от станалите прословути финансови машинации за ръководството на Юве, които са предмет на текущо разследване. След като е изискал съответни документи от прокуратурата в Торино, Роналдо е взел решение да предприеме правни действие срещу клуба, като по този начин ще докара поредни сериозни проблеми на ръководството. Само преди дни стана ясно, че друг бивш играч на Юве - Леонардо Бонучи също ще съди клуба, но той иска обезщетение, тъй като от клуба не са му осигурили задължителните условия за тренировки и подготовка. 

Пауло Дибала пък се отказа от своето намерение да съди “старата госпожа”, след като двете страни са постигнали споразумение относно трите милиона евро, които продължават да са дължими към футболиста.