Звездата на ПСЖ Лионел Меси е взел категорично решение за бъдещето си, уверявайки клуба, че няма да напусне след края на сезона, съобщава RMC Sport.

Аржентинецът имал среща с ръководството на парижани и споделил разочарованието си от отпадането от Шампионската лига на 1/8-финалите. 34-годишният нападател иска да докаже на всички, че изборът му да дойде на "Парк де пренс" миналото лято и доверието от страна на клуба не са били напразни.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Договорът му с Барса изтече след края на шампионския за "гаучосите" турнир Копа Америка и Меси трябваше да се завърне на "Камп Ноу", но в крайна сметка напусна каталунците със сълзи на очи след две десетилетия в клуба. Именно заради това непрекъснато се спекулира, че аржентинецът може да се завърне в Барса и да заиграе под ръководството на бившия си съотборник Шави. Въпреки всичко източниците на RMC Sport са категорични за решението на Меси да остане в Париж дори и при факта, че феновете не са добре настроени спрямо него и освиркваха него и Неймар в последния мач.