Треньорът на Рома Жозе Моуриньо заяви, че ще разчита на феновете да дадат крила на отбора в утрешния ключов мач срещу Бетис в група С от турнира Лига Европа, в която са още Лудогорец и ХИК (Хелзинки). При успех на "вълците" на "Олимпико" португалският специалист ще запише рекордна за треньор 107-а победа в евротурнирите.

Рома загуби на старта от Лудогорец с 1:2, след което победи ХИК с 3:0 и успех утре над Бетис би запазила шансовете на тима за излизане от групата.
 
"Очаква ни труден мач, но ще бъде трудно и за тях. Излизаме 11 срещу 11 плюс 60 хиляди и се надяваме, че феновете ще изпълнят своята роля. Вярвам на моите 11, които ще бъдат на терена и вярвам много на останалите 60 хиляди", каза Моуриньо на пресконференцията преди мача.

"Това не е допълнителен стимул. Гордея се със 106 победи в Европа и не е важно дали 107-ата ще дойде утре или следващата седмица. Точно сега единственото нещо, което ме интересува, е да печеля следващия мач. Следващият е утре, искам да спечелим, защото имаме нужда от точки, имаме само 3, които не са достатъчни", добави Специалния.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа