Един от най-опитните футболисти в състава на Черна гора Стефан Мугоша обясни, че очаква трудна евроквалификация срещу България в неделя вечер (19:00 часа) в Подгорица. Той се върна и към първата среща между двата тима през март тази година в Разград, когато "трикольорите" на Младен Кръстаич паднаха с 0:1. 

"Първият мач с България, който изиграхме през март, беше много труден, едва победихме. Българите направиха доста проблеми и на Сърбия, която без съмнение е качествен отбор и изпуснаха победата на самия финал. Ще бъде изключително трудно утре. Много по-трудно, отколкото в Литва – и физически, и психологически. Но ние сме опитни, ние представляваме страната и трябва да се издигнем над това, което ни се случи, да играем възможно най-добре", коментира 31-годишният нападател.

Мугоша, който има гол срещу България в предишните евроквалификации, коментира още, че "соколите" трябва по възможно най-бързия начин да се отърсят от равенството 2:2 срещу Литва в Каунас и да потърсят начин да стигнат до трите точки срещу селекцията на Младен Кръстаич.

"Може би е най-добре, че играем след два дни, за да можем да забравим мача в Каунас възможно най-скоро. Трябва да си научим уроците и да направим всичко, за да спечелим. Трябва да се съберем, да се опитаме да вземем три точки с помощта на феновете. Все още нищо не е приключило, но изглежда винаги трябва да вървим по най-трудния път", каза още Мугоша, който е играч на Инчеон Юнайтед (Южна Корея).

Нашата група в квалификациите за Евро 2024