Бившият капитан на Астън Вила Габриел Агбонлахор, който се изявява като футболен анализатор, стана поредният специалист, критикуващ звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо. 

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

"Той може да бъде развалено яйце в Манчестър Юнайтед. Мисля, че има много играчи в отбора, с които той не комуникира. Медиите обикновено писаха, че той често е сам. Мисля, че в съблекалнята има много токсична атмосфера. Манчестър Юнайтед трябва да се отърве от него възможно най-скоро“, коментира Агбонлахор пред "Football Insider". 

Кристиано Роналдо се завърна на "Олд Трафорд" през август 2021 г., след като преди това игра за английския гранд от 2003 до 2009 г. През миналия сезон португалецът вкара 24 гола в 39 мача за тима във всички турнири. 37-годишният нападател обаче не се появи на лятната подготовка на "червените дяволи" и желае да напусне, за да премине в клуб, с който да играе в Шампионската лига. 

За момента обаче Роналдо и агентът му Жорже Мендеш удрят на камък, като вече се разбра, че Кристиано е отхвърлен от Реал (Мадрид), Ювентус и Борусия (Дортмунд). 
  
Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК