Скандалите в съперника на Левски - АИК (Стокхолм), не стихват. Поредният се разигра преди часове, като треньорът Алекс Милър подгони оператор на местна телевизия. По-рано ви информирахме, че звездата на шведския отбор Дуули Джонсън бе арестуван заради секс с проститутка, а след това автомобилът на защитника Уалид Ата бе разбит, а всички прозорци на къщата му потрошени. Двамата титуляри пропускат утрешната среща с Левски.

Наставникът Алекс Милър, явно раздразнен от случващото се покрай отбора му, не сдържа нервите си след заниманието на тима и си изкара гнева на оператор.

Никой от клуба не пожела да коментира случилото се с Джонсън и Ата в последните часове, затова репортерите се събрали на паркинга, а оператор на телевизия SVT държал камерата насочена срещу автомобила на шотландския специалист.

Милър се притеснил, че ако видят как изглежда колата му, някои ядосани фенове на АИК могат да го погнат и него, по подобие на Уалид Ата. Затова виждайки камерата, той се втурнал към оператора и го заплашил, че ако излъчи материал, ще го намери и ще му се случи неприятност. В крайна сметка се оказало, че камерата на телевизията дори не е била включена, а просто насочена към колата на треньора.

АИК приема Левски утре от 20:00 часа на стадион "Росунда" в Стокхолм в първи мач от спора за влизане в групите на Лига Европа. Двубоят ще бъде предаван директно по TВ+. /БЛИЦ