ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Италианският папарак Фабрицио Корона, разкрил имената на големите италиански звезди, замесени в скандала със залозите на футболни мачове в нелегални сайтове, съобщи нова сензационна новина. По думите му в гранд от Серия „А“ има футболист гей.

„Преди време намекнах за това в моя профил в „Телеграм“. Сега мога да съобщя, че става дума за футболист на Интер. Не мога да рацкрия повече, тъй като ще имам неприятности. Според мен гейове има във всички италиански клубове, но никой не си признава. Има някаква цензура, каквато беше упражнена върху мен в телевизия РАИ“, заяви Корона при гостуването си на Валерио Стафели в предаването „Striscia La Notizia“ (италианският вариант на „Господари на ефира“).

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Фабрицио Корона твърди, че е искал в ефира на националната телевизия на Италия да съобщи имената на още футболисти, замесени в тотоскандала. Това обаче не му е било позволено.

Сензационното разкритие на папарака предизвикаха полемика на Ботуша. Мнозина считат, че той цели да придобие популярност, а не да акцентира върху проблемите на хомосексуалните футболисти в страната.

За момента чехът Якуб Янкто от Каляри е единственият играч от Серия „А“, който открито е признал, че е гей. От началото на сезона той е взел участие само в три мача за тима от остров Сардиния, като в два от тях е бил титуляр.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!