ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Най-титулуваният футболист в историята (46 трофея) Дани Алвес получава специално отношение зад решетките. Посетител на каталунския затвор "Брианс-2", че обвиненият в изнасилване бразилец е държан отделно от останалите затворници и може да излиза сам навън.

"От това, което чух при посещението си, Алвес е държан далеч от останалите. Не знам дали изобщо е комуникирал с други затворници. Неговият случай е по-специален, тъй като е известна личност. Не мога да кажа със сигурност, но до мен стигна информация, че Алвес получава преференциално отношение", заяви посетителят пред Europa Press.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Легендата е в затвора, без право на гаранция от 23 януари заради инцидент от новогодишната нощ. Бразилецът е обвинен, че вкарал 23-годишна жена в тоалетната на нощен клуб в Барселона, след което я изнасилил.

Вчера при Алвес беше половинката му Йоана Санс. 29-годишният модел дойде на свиждане между 18:00 и 18:50 часа, придружена от Бруно - приятел и личен готвач на футболиста. Посещението ѝ идва дни, след като се появи информация, че е поискала развод.

Междувременно испанската прокуратура се противопостави на обжалването на защитата на Дани Алвес той да бъде освободен под гаранция, докато продължава разследването срещу футболиста. Адвокатите на Алвес подадоха жалбата миналата седмица, като казаха, че бразилецът се е съгласил да предаде паспорта си и да носи проследяващо устройство, ако бъде освободен. Алвес също ще докладва на съда и на властите толкова често, колкото е необходимо, включително всеки ден, и няма да се приближава на по-малко от 500 метра от обвинителя, от нейния дом или работно място.

Прокурорите казаха в понеделник, че има опасност Алвеш да се укрие, ако бъде освободен.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК