Предаването Ya es mediodía по испанския тв канал Telecinco разкри любопитни подробности от престоя да най-титулувания футболист в света Даниел Алвес в затвора.
 
39-годишният бразилски футболист е зад решетките заради обвинение в сексуален тормоз над 23-годишна жена от края на изминалата година.

Алвес е отказал да има телевизор в килията, въпреки че от управата на мястото за лишаване от свобода да уточнили, че ще му осигурят такъв по всяко време, ако поиска.

Предаването  Ya es mediodía разкрива и кои са били първите неща, които си е купил с полагащите се на всеки затворник 100 евро - четири кутии риба тон, четири кофички кисело мляко, шампоан, дезодорант и няколко енергийни напитки.

Бразилският футболист е настанен в сектор на затвора, в който са настанени само мъже, обвинени или вече осъдени за сексуално насилие, а съкилийник му е бивш бодигард на друг бивш ас на Барса - Роналдиньо. Въпросният Коутиньо е сред най-близките на Алвес в затвора и гарант за сигурността му при възникване на тежки моменти.

Такива засега няма за близо двете седмици, в които е зад решетките, като Алвес дори поигра футбол с други затворници и раздаде автографи.