ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!  

„Аркадата ми не е малка. В момента съм като Роки Балбоа от едноименния филм със Силвестър Сталоун“, коментира пред БЛИЦ защитникът на Фиорентина Димо Кръстев.

Той получи контузия при снощния успех над Интер с 2:1, довел до спечелване на Суперкупата на Италия в Примаверата. За „нерадзурите“ игра друг от талантите ни Никола Илиев.

„Скочих във въздуха с нападател на Интер. Той ме дърпаше за фланелката и когато паднахме на земята, ме удари – мисля, че с коляно, не помня точно. Така се получи контузията ми заради която бях заменен“, разказа Димо, който на 10 февруари ще навърши 20 години.

 200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

„Лекарите са категорични, че трябва да зашият раната, без значение дали е дълбока, плитка, нито дали кърви или не. При това положение по-късно през деня ще отида, за да ме зашият.  

Снощи не сме празнували в заведение спечелената Суперкупа. Нямаше как, защото пътувахме от Монца до Флоренция три-четири часа.  Тази вечер обаче ще има тържество и ще отидем. Аз също ще съм там, макар и със зашита рана“, добави Кръстев.

Той разкри и защо игра с гипсирана дясна ръка: "На предишния мач с Лече ми счупиха пръста. Не е нещо сериозно".

Димо коментира предстоящия след два месеца старт на европейските квалификации на България. Нашите са в една група със Сърбия, Унгария, Черна гора и Литва.  Първият ни мач е на 24 март срещу Черна гора, а три дни по-късно гостуваме на маджарите.

„Нелека  група е  това. Сърбия и Унгария са сериозни отбори и на нас ни е ясно, че ни чакат тежки битки.  Най-хубавото е, че в националния тим има отличен колектив. Освен добър треньор Младен Кръстаич е и добър психолог, което е от огромно значение. Вярвам,  че силните дни на футболна България предстоят“, завърши оптимистично Димо. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

Снимки Profimedia.bg: