Селекционерът на националния отбор на Азербайджан Роберт Просинечки говори пред журналистите преди утрешното гостуване на България. С мача на стадион "Васил Левски" завършва кампанията на двата тима в евроквалификациите. Преди него азерите са на 2 точки след отбора на Ивайло Петев и при победа могат да финишират на 4-о място в групата.

 "Готвим се много сериозно за двубоя с България. Искаме не само да играем добре, но и да постигнем положителен резултат. Преди два дни съперникът ни имаше трудно гостуване на Хърватия. Ние вярваме, че ще успеем да изненадаме българите. Футболът се играе и заради феновете. Жалко, че ще има малко зрители", отговори Просинечки на въпрос дали малкото публика ще се отрази на мача", заяви легендата на хърватския футбол.

Журналистите от Азербайджан провокираха Просинечки как ще коментира евентуална смята на българския му колега Ивайло Петев.

 "Разбира се, че тези неща ги има във футбола. Аз искам да побеждаваме във всеки мач и не мисля за треньор на съперника. Надявам се ние утре да победим, а Петев да остане на поста си", отговори Просинечки.

 Роберт разкри и стартовия си състав за мача утре. Гостите ще излязат в състав: Камран Агаев, Магомед Мирзабеков, Максим Медведев, Руслан Абишов, Рашад Садихов, Гара Гараев, Рахид Амиргулиев, Дмитрий Назаров, Руслан Гурбанов, Афран Исмайлов, Елнур Джафаров.

Нашата група "Н" за европейските квалификации