Централният защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд сподели, че неговият приятел и звезда на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо трябва да бъде пазен от голям брой играчи по време на първия мач между двата тима от 1/8-финалите в Шампионската лига. Първата среща е утре вечер от 21:45 часа българско време на „Сантяго Бернабеу”, а реваншът е на 5 март на „Олд Трафорд”.

"Трябва да имаме възможно най-много играчи до Кристиано, когато получи топката. Реал (Мадрид) обаче е толкова добър отбор, че е нужно и да съумееш да запълваш всички пространства в защита. Не сме си пускали съобщения с Кристиано. Големи приятели сме, но разговорите остават настрана. Няма да си говорим, докато не свърши мачът", заяви Фърдинанд.

"Кристиано ще има прекрасно посрещане на "Олд Трафорд". Привържениците го уважаваха, когато беше тук и дори след като си отиде, продължиха да скандират името му. Пристигна много млад и си тръгна като един от най-добрите в света. Мисля, че той показа много уважение към феновете, когато си отиде, и продължава да има респект", допълни защитникът.