ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Разделилият се с Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо пристигна в столицата на Саудитска Арабия Рияд за преговори с местния клуб Ал Насър.

Португалският национал бе заснет на летището в Рияд, където кацна тази вечер, а ръководството на Ал Насър се надява скоро да финализира трансфера. Между двете страни обаче все още няма споразумение, съобщава журналистът Санти Ауна.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Още по време на Световно първенство в Катар се появиха информации за умопомрачителна оферта към Роналдо, който отрече това. Сега 37-годишният футболист ще седне на масата за преговори с Ал Насър, който може да вземе Кристиано като свободен агент. В медиите като параметри се въртят сума от около 200 милиона евро заплата на година и договор за 2,5 години.

За финализиране на сделката от Ал Насър са решили да се разделят с аржентинеца Гонсало Мартинес и узбека Джалолидин Машарипов. За трансфера сили впрягала дори държавата, за да се привлекат погледите към Саудитска Арабия, която заедно с Египет и Гърция е кандидат за домакин на Световното през 2030 година.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в TelegramПрисъединете се в канала ТУК!