ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Голямата звезда на Ал Насър Кристиано Роналдо се изфука с ново бижу към и без това забележителната си колекция от автомобили. Португалецът беше забелязан зад волана на Ferrari Daytona SP3, струващо 2 милиона долара. Нападателят шофираше колата по улиците на Лисабон, където пристигна, за да се присъедини към националния отбор за контроли. Той пропусна убедителната победа на Португалия срещу Швеция с 5:2 миналата седмица, но игра при загубата от Словения (0:2) в Любляна снощи и след срещата побесня, ръкомахайки към пейката.

39-годишният нападател беше видян да се запътва към тунела след мача, докато жестикулираше гневно. Той кресна на четвъртия съдия: „Имаше две дузпи, проклет да си“, показвайки му и знак с два пръста, акцентирайки върху подминатите от съдиите ситуации за 11-метрови наказателни удари за Португалия.

Според португалските медии ядът на звездата идва и заради Жоао Кансело, който заяви, че Роналдо вече е преминал разцвета на годините си, както и че "националният отбор не зависи изцяло от него".

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

„Роналдо е важен играч, той прекара 15 години в надпревара с Меси за Златната топка, но пикът в кариерата на всеки футболист е между 25 и 32 години. Той е важен за нас, но националният отбор не зависи изцяло от него“, заяви Кансело пред местно радио.

Що се отнася до колите, Роналдо притежава впечатляваща колекция, която се оценява на около 20 милиона долара, но според експерти е по-скъпа, тъй като в нея има няколко автомобила на Bugatti. Неофициално се твърди, че именно Кристиано е собственик на единственото Bugatti La Voiture Noire, струващо над 9 милиона долара, но тази информация не е потвърдена. Знае се, че той притежава Veyron, Chiron и Centodieci, а също така Mercedes-AMG G 63, тунингован от Brabus, McLaren Senna, Rolls-Royce Phantom и Cullinan, както и още няколко коли.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katchow (@lisbon.cars)