ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

В невероятна куриозна ситуация се озова английският футболен съдия Дарън Инглънд, който забърка скандала с незачетения чист гол за Ливърпул при загубата с 1:2 от Тотнъм в събота.

Инглънд с напълно неудачна постъпка не даде сигнал на главния рефер, че попадението на Луис Диас е редовно и трябва да бъде зачетено.

Оказва се, че реферът ще добие още по-голяма популярност, тъй като неочаквана прищявка на съдбата днес на пазара в Англия излиза негова книга със съвети към футболните съдии как да вършат работата си по-добре.

Изданието е със заглавие „Енциклопедия на футболното училище“ и отпечатването му е планирано отдавна. За съжаление на автора книгата ще се появи на пазара в момент, когато работата му е широка дискутирана по цял свят.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Интересното е, че в своята енциклопедия Дарън Инглънд посочва каква е най-трудната част от работата на футболния съдия. Отговорът гласи: “Така да се подсигуриш, че да не допуснеш грешка, която би повлияла на крайния изход на двубоя”.

„По време на самата среща съм напълно съсредоточен и взимам решенията едно по едно. Не съжалявам за минали мои отсъждания, защото при нас важно е предстоящото решение. Необходимо е да си издръжлив, защото мнозина поставят под въпрос взетите от теб решения. Комуникацията е ключова“, коментира реферът в друга част от книгата.

37-годишният Дарън Инглънд свири мачове във Висшата лига от 2020 г. насам. От миналата година е част от листата на ФИФА за международните съдии.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!