БЛИЦ пита феновете: Как ще завърши баражът с Унгария?

Селекционерът на Унгария Марко Роси е притеснен заради високото ниво на стреса в тима преди утрешния полуфинален плейоф срещу България за класиране на европейското първенство. Въпреки това той е категоричен, че играчите му имат готовност за различни сценарий и развои на срещата.

“Нивото на стреса е високо, но това важи и за България. Треньорите познават добре своите играчи и знаят кой на какво е способен. Подготвени сме за различни сценарии. Ще се опитаме да стигнем до най-добрият за нас още в началото, но трябва да сме готови за всичко. До последния съдийски сигнал всичко е възможно", сподели Роси преди срещата утре.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Най-вероятно няма да разчитаме все още Лоик Него, защото има нужда от още подготовка. Ако трябва да сме внимателни срещу съперника, можем да имаме различни планове на игра. Имахме доста малко време заедно и сега работим повече да се създаде спокойна атмосфера, а не да се покачва стресът”, добави специалистът.

„България може да играе и пасивно, и агресивно. Ако трябва, ще изчакваме, ако ли не – ще атакуваме. Важно е да не направим същите грешки като мача в Русия, когато при гостуването ни бяхме надвити”, завърши Роси.

Програма на нашата група в Лигата на нациите