Голмайсторът на ПСЖ Килиан Мбапе е подписал договор с Реал (Мадрид), твърди уверено журналистът Рамон Алварес от приближения до "кралете" вестник "Марка".

23-годишният френски национал на Франция, който ще стане свободен агент през лятото, е парафирал предварителен контракт с „белия балет“ още на 30 януари в присъствието на адвоката си, генералния директор на испанския гран Хосе Санчес и вицепрезидентът на клуба по икономическите въпроси Педро Хименес.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Засега от Реал си мълчат за сделката и продължителността на договора, но най-вероятно ще я обявят официално след края на сезона, каквото е било изричното желание на световния шампион с "петлите" от Мондиал 2018 в Русия. Той ще получи от "кралския" клуб бонус в размер на 60-80 милиона евро и ще играе за 25 милиона евро на сезон.

Килиан Мбапе отбеляза 25 гола и даде 14 асистенции в 35 мача за ПСЖ през настоящия сезон, но не помогне на парижани да елиминират Реал (Мадрид), който ги изхвърли на 1/8-финалите в Шампионската лига след 0:1 във френската столица и 3:1 в Испания.