Съперникът на Лудогорец на 1/16-финалите в Лига Европа Интер официално потвърди привличането на английския национал Ашли Йънг от Манчестър Юнайтед. Капитанът на „червените дяволи“ пристигна по-рано днес в Милано и след преминатите успешно медицински прегледи подписа договор с "нерадзурите" до края на сезона с опция за още една година.

Според италианските медии италианският гранд ще плати само 1,5 милиона евро за 34-годишния вече бивш капитан на „червените дяволи“, който подсилва защитата в състава на Антонио Конте и е твърде вероятно да играе срещу Лудогорец.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"През лятото той ще навърши 35 г. и ако някой му е отправил оферта за 2-годишен договор, мисля, че решението си е негово. Ние бяхме готови да му направим подобно предложение. Той беше добър капитан, който беше полезен за нашата кауза и дори спечели трофеи при нас", заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер на днешната си пресконференция преди дербито с Ливърпул в неделя от 18:30 часа българско време на „Анфийлд“.

„Пожелаваме на Ашли Йънг най-доброто и късмет в Италия с Интер“, написаха от английския гранд в социалните мрежи за бранителя, записал 18 мача за Манчестър Юнайтед от началото на сезона във всички турнири.