Който вярва, че Реал (Мадрид) се е предал след загубата с 1:4 в Дортмунд, той не познава Жозе Моуриньо. Специалния се закани на „жълто-черните” и обяви, че „кралският клуб” ще направи чудото, което всички в Мадрид очакват, но никой в Германия не желае да се случи. Реваншът между двата тима от полуфиналите в Шампионската лига е тази вечер от 21:45 часа българско време на „Сантяго Бернабеу”.

„Резултатът е 1:4 срещу нас, но във футбола всичко може да се случи. Естествено, че вярвам в чудото. Ако не достигнем финала, това ще е мой провал. Разполагаме с 90 минути време, за да наваксаме изоставането”, заяви Моуриньо.

“Той се чувства добре и ще играе”, заяви 50-годишния специалист във връзка с голмайстора на „белия балет”, който заради мускулна травма пропусна победата с 2:1 в мадридското дерби срещу Атлетико през уикенда.

„Не ме изненадва нивото на Борусия (Дортмунд) в момента. Те бяха един от фаворитите още в началото на турнира. В този клуб има страхотна структура. Треньорът и футболистите работят на спокойствие. И двата германски тима са много добри, без никакво съмнение, както и националният им отбор. В момента тази страна има великолепно поколение от футболисти и те със сигурност ще бъдат основен кандидат за спечелване на следващото световно първенство“, коментира още Специалния.

Футболистите на Борусия (Дортмунд) бяха посрещнати в Мадрид от служители на летището, държащи плакати с „3:0”. Точно този резултат би изхвърлил Дортмунд от турнира и класирал Реалл (Мадрид) на финала.