Христо Стоичков се изцепи, че е стегнал едно сакче с багаж и отива в затвора. Камата сподели, че приема с усмивка изтеклата по-рано информация, че ще бъде изправен пред съда в Парма. Очаквало се Ицо да застане там заедно с голяма част от бившите си съотборници при "дуковете" - Ернан Креспо, Хуан Себастиян Верон, Луиджи Аполони, Фаустино Асприля, Томас Бролин, Енрико Киеза, Дино Баджо, Лоренцо Миноти и Масимо Крипа. Всички те са подсъдими за взимане на пари в рамките на фалшиви договори за реклама за компания „Пармалат”, която е собственик на клуба.

"Да, прочетох го това нещо сутринта. Даже съм си стегнал едно сакче и чакам в Софийския затвор да ми отделят една килия! Очаквам си присъдата", изцепи се пред ТВ7 големият Христо Стоичков.

"Щом излиза в италианската преса, значи и там има някоя къртица", продължи с чувство за хумор Камата.

"Те може би не знаят, че делото отдавна приключи. Аз никога не съм имал договор с "Пармалат", а с Парма. Дали сме показания, когато са ни викали. Нашите адвокати се занимават с тези неща. Никога не съм имал 2, 3, 4 или 5 договора. Винаги съм имал само един договор. Приемам тези обвинения с усмивка", добави Стоичков.

Случаят е известен още от 2012 година, когато Камата заяви, че на Ботуша просто търсят сензация.