Голмайсторът на Манчестър Сити Карлос Тевес е останал бесен от изказването на селекционера на Аржентина Серхио Батиста, че не го включва в сметките си за предстоящата Копа Америка. Турнирът ще се проведе от 1 до 24 юли именно в Аржентина.

27-годишният Тевес сподели, че се е опитвал на няколко пъти да се свърже по телефона със Серхио Батиста, за да му поиска обяснение, но така и не е успял да се свърже с него.

“Разбирам, че той е треньор и той решава кого да повика, но поне можеше да си вдигне телефона и да говори с мен", сподели Тевес местно радио в Буенос Айрес.

“Не сме се чували от ноември миналата година, когато победихме Бразилия с 1:0 в контрола. Ако няма да ме има предвид, можеше да се обади, за да ми го каже. Винаги давам всички от себе си за Аржентина, за хората, които ме подкрепят”, допълни нападателят.

Тевес каза още, че няма никакви проблеми със звездата на Барселона Лионел Меси, който според Батиста е титулярният централен нападател на Аржентина. “Меси е гений. За мен Аржентина означава Меси плюс още десетима играчи", завърши Тевес. /БЛИЦ