Бъркотията в испанския гранд Барселона става все по-голяма и след снощния факс на звездата Лионел Меси с настояване да си тръгне, се оказа, че човекът, който го накара да го направи - треньорът Роналд Куман, всъщност няма право на това.

В офисите на "Камп Ноу" днес е бил получен нов факс от изгонения бивш треньор Кике Сетиен, който любезно моли най-после да бъде освободен документално, за да може да приеме друга оферта, както и изплащането на дължимото му обезщетение.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Според правилата на Испанската футболна федерация, докато това не се случи, новият треньор на Барса Роналд Куман няма право да заема поста.

Освен това в случай на спор между врете страни, назначението на нов треньор ще бъде блокирано до изясняване на казуса и каталунците могат да започнат подготовка и дори новия сезон без треньор.

Така се оказва, че назначеният преди дни Роналд Куман, поискал напускането на  близкия приятел на Меси - Луис Суарес и с това предизвикал още по-големи сътресения в клуба, всъщност няма никаква тежест в клуба.