ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Черна гора Миодраг Радулович говори преди утрешната евроквалификация с България утре от 19:00 часа в  Разград. Той бе категоричен, че тимът му ще подходи агресивно и ще заложи на много борба по целия терен.

"Във всяко състезание е важен стартът. Подготвихме се много добре за мача, анализирахме качествата на българския отбор - млад тим, получил енергия с новия треньор. Нашата цел е да наложим нашата игра, дори да не успеем в началото на мача, да го направим в хода на двубоя. Фокусът ми е изцяло върху утрешния мач. Всички водещи играчи са здрави, това е позитивно. 

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Всеки мач е сам за себе си. Статистиката не ме интересува. Искаме от първата минута да сме агресивни. В миналите мачове срещу България сме подхождали с прекален респект от противника, утре трябва да не е така. В сравнение с предишните групи, този път няма изявен фаворит като Нидерландия и Англия. Играем мач за мач, да покажем качествата си, не мислим за следващия мач. Искаме един добър резултат, който ще повдигне атмосферата. 

Някога България беше четвърта в света, имаше велики играчи. Не гледам на този мач като лесен, уважавам българския футбол. Лудогорец играе редовно в групите от евротурнирите. Трябва да противодействаме на агресивността на българите, не съм поддръжник на идеята за 90 минути да не се получи един жълт картон. 

Утрешният мач не решава нищо, но футболистите са готови да противодействат на агресивния стил на българите. Мачът е 50:50. Ще бъде мач с много борба, и двата отбора ще има своите положения, нека всичко е коректно и по-добрият победи", каза черногорският селекционер.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!