Старши треньорът на ФК Сараево Драган Йович заяви, че се надява неговия отбор да си тръгне от София с равенство, но и загуба с 1 гол ще го устройва. Специалистът се надява на класиране в следващия кръг на Лига Европа. “Левски” и ФК Сараево се изправят един срещу друг в четвъртък от 20:00 часа на стадион “Георги Аспарухов”.

„Нашата цел бе да се класираме за втория квалификационен кръг, знаем, че “Левски” е фаворит в двубоя. Нашето желание е да постигнем добър резултат и да успеем да се класираме за третия кръг. Загуба с един гол е добър резултат за нас, запознати сме с "Левски", с това какво представлява отборът, имаме информация за това, което се случи през това лято при „сините“, знаем, че имат нов треньор и много нови футболисти.“

„Знам, че обичат да атакуват с 8 футболисти и в същото време да се отбраняват с 10 в защита. "Левски" е познато име в евротурнирите, в последите 10 години имат над 70 мача. Ако искаме да постигнем добър резултат, знам, че ще ни бъде много трудно. Знаем, че "Левски" обича да държи топката и да дава много пасове. Двата мача с Хибърниънс са добри за нас, защото видяхме слабите и силните страни които имаме. Последните дни наблегнахме на тренировки в защита“, допълни Йович.