Ювентус се издъни у дома и завърши драматично 2:2 със Салернитана в мач от шестия кръг на италианската Серия "А".

„Бианконерите“ изоставаха до 93-ата минута на срещата, след което вкараха две попадения, но второто не бе зачетено след преразглеждане на ситуацията с помощта на ВАР.

Салернитана поведе в 18-ата минута чрез Антонио Кандрева, а в третата минута от добавеното време на първата част Кжищоф Пьонтек удвои аванса на гостите с неспасяемо изпълнение на дузпа, отсъдена за игра с ръка на Бремер.

След почивката в 51-ата минута Бремер се реваншира и с глава намали на 1:2. "Старата госпожа" натисна и едва в 93-ата минута успя да изравни, след като Леонардо Бонучи се разписа с добавка при пропусната дузпа.

Две минути по-късно Аркадиуш Милик вкара в мрежата на Салернитана и бе изгонен с втори жълт и червен картон, след като съблече фланелката си след гола. След намесата на ВАР и преразглеждане на ситуацията обаче попадението обаче не бе зачетено заради засада на Бонучи, който посегна с глава, но не игра с топката.

Червени картони при разправиите получиха още Куадрадо и треньорът на домакините Масимилиано Алегри, а срещата завърши след 111 минути игра.

След равенството Ювентус е едва осми с 10 точки, а Салернитана е с три по-малко на десетата позиция.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ "А" - ТУК!