ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Героите от Лудогорец бяха възнаградени от собствениците на клуба - братята Кирил и Георги Домусчиев с як купон, който футболистите и треньорският щаб си заслужиха. Разградчани постигнаха сладък успех, елиминирайки Партизан и класирайки се на плейоф за влизане в групите на Шамионската лига.

Източник на БЛИЦ от Лудогорец разказа какво се е случило тази нощ с героите от Лудогорец. Самолетът от Сърбия кацнал във Варна, откъдето клубният автобус е взел футболистите и ги е откарал директно в най-горещото място. Около 3:30 часа отборът на Лудогорец влетял в култовата дискотека "4AS PIK", където в разгара на нощта купонът бил на макс. Щастливите братя Домусчиеви не присъствали на партито. Изпратили изпълнителният директор Ангел Петричев да води делегацията и да оправя сметката след това.

Във варненската дискотека разградчани били приети топло от около 2000 гости, сред които и легендата Любо Ганев.

Безпрецедентно, в знак на уважение към големия успех, цялата дискотека утихва, музиката спира и се започват бурни ръкопляскания и скандирания "Българи, юнаци". Адмирациите били дори от хора, които не са на "ти" с футбола. Всички обаче се поклонили на първенеца на България за големия успех.

Футболистите на Лудогорец купонясвали с луди танци до 6:30 часа тази сутрин. Алкохолът бил на корем, но от по-лекия - предимно бири. Е, някои от играчите обърнали по някое и друго уиски, но този път им е позволено.

4as_pik3.jpg

4as_pik.jpg

4as_pik1.jpg

4as_pik2.jpg