В социалните мрежи се появи видео от случката в парижки хотел на 15 май, за която бразилската футболна звезда Неймар беше обвинен в изнасилване.

Клипчето е публикувано в „Туитър“ и на него се вижда как най-скъпият футболист в света и „жертвата“ му се целуват. След това блондинката започва да удря Неймар и да го ругае на висок тон, а той се отбранява с крака. В този момент записът завършва.

Както е известно, през миналата седмица неизвестна жена подаде жалба срещу звездата на ПСЖ и го обвини в изнасилване. Неймар отрече вината си и обяви, че е жертва на мошеничество. Той публикува писмения си чат с жената и в него присъстват интимни кадри.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

В същото време жената промени версията си няколко дни по-късно и обяви, че отношенията й с Неймар са били по взаимно съгласие. Впоследствие обаче футболистът е започнал да се държи грубо.

Медиите в Бразилия разкриха самоличността на „жертвата“ на Неймар и това е моделът Нажила Триндаде. Информацията за блондинката на този етап е оскъдна. Бразилката обаче набира все по-голяма популярност в социалните мрежи, където натрупа хиляди последователи.