Легендата Христо Стоичков се прибра от Маями и тази вечер ще влети в "Забраненото шоу на Рачков", което е от 20 часа по NOVA. Камата е приел да бъде специален гост на Димитър Рачков, който наскоро си позволи да се заяде с ЦСКА, заради което си навлече много неприятности. Стоичков е решил да отмъсти на популярния актьор. 

Припомняме, че преди месец Димитър Рачков разпали страстите и предизвика футболна война. Причина за това стана въпрос за химна на ЦСКА в играта "Стани софиянец" в развлекателното му шоу. Гости бяха Ники Кънчев и легендата на "червените" Джони Велинов.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Водещият се пошегува след въпроса: "В химна на ЦСКА-София" се пее следното: „Сърца червени, сърца…“ и отбеляза, че верният отговор е "с тирета". Дни след това Рачков посети стадион "Българска армия" и се извини на "червена" България.  

„Шоуто на Рачков“ подпали война в България!

Христо Стоичков обаче не е забравил за случилото се и тази вечер "щял да набие канчето" на aктьора. 

От шоуто анонсираха, че Камата ще гостува тази вечер, като се обърнаха към зрителите си, подканвайки ги за въпроси в страницата им във "Фейсбук": "Ще ни гостува живата легенда на българския футбол - Христо Стоичков! А ние ви даваме възможност да попитате нещо световната супер звезда в коментар под този пост! Давайте!". 

"Г-н Стоичков, с цялото ми уважение към вас! Ще се хванете ли заедно с Бербатов и да оправите БФС и състоянието на футбола в България? Надеждата ни е във велики хора като вас!", пише един от зрителите на предаването.

Голяма бомба в БЛИЦ: Таен разговор Бербатов – Стоичков!

Преди минути пък Камата публикува в профила си в "Инстаграм" кадри от рекламната фотосесия на бранда му H8S за официалния му сайт 8hristo.com, в която участва след завръщането в България.