Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Лятото на сватбите в националния отбор по волейбол приключи. Последен под венчилото мина капитанът на „лъвовете“ Виктор Йосифов. 32-годишният централен блокировач се ожени за приятелката си Виолина. Празненството беше в родния град на булката Варна.

Виктор Йосифов и Виолина са заедно вече девета година, но едва преди няколко месеца се сгодиха и предприеха важната стъпка към узаконяване на връзката си.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Сред гостите се отличиха играчите на националния отбор, а кумове бяха либерото на тима Теодор Салпаров и неговата любима – красивата актриса Ралица Паскалева. Присъстваха и бивши съотборници на младоженеца.

Това беше четвъртата сватба във волейболния ни тим през това лято. Първи се ожени Тодор Скримов, който се венча за красивата учителка Силвия Зубева. След това Николай Учиков вдигна сватба с волейболистката Весела Бончева, а преди две седмици диагоналът Добромир Димитров взе за съпруга Мис България 2013 Нанси Карабойчева.

Сега на националния отбор по волейбол предстои трудната подготовка за световното първенство (9-30 септември), на което сме домакини заедно с Италия. Българите са в Група „D“ заедно с Финландия, Иран, Пуерто Рико, Куба и Полша. Мачовете на „лъвовете“ ще се играят във Варна.