Футболистите на "Левски" изригнаха мощно след постигнатата убедителна победа с 4:1 над Литекс. БЛИЦ разбра, че голяма част от играчите на Антони Здравков са поливали успеха до ранни зори.

Този път на "сините" им беше позволено да купонясват. Футболистите си заслужиха разпускането с изявите си на терена срещу Литекс вчера.

Още след края на мача играчите узнали в съблекалнята, че ще почиват в неделя и следващата им тренировка ще бъде в понеделник след обяд - от 15:00 часа. Така се открила идеална възможност "сините" да излязат на дискотека, а БЛИЦ разбра, че повечето от тях се възползвали. Левскарите обаче не организирали парти, на което заедно да полеят победата, а всеки имал право да избере мястото, където да разпусне.

Някои от футболистите се вихрили в чалготеката, в която дял има Иво Тонев, други пък се забавлявали в близост до парламента. Чужденците максимално се раздали из нощна София. Дори испанският защитник Алехандро Перес, който е стриктен режимлия, си позволил да обърне няколко уискита и да се наслаждава на красотата на българките. Същото направил и Гари Родригес. Холандската звезда полял победата над Литекс в компанията на французите Кавин Бру и Ларсен Туре.

Други от играчите на "Левски" пък купонясваха в Студентски град, заобиколени от засукани студентки.

000_levski_1.jpg