Победителят от Битката на века преди по-малко от седмица Флойд Мейурдър събра погледите, замервайки красавици с пачки долари по време на празника за 26-ия рожден ден на рапъра Крис Браун. Това бе първа публична изява за американския боксьор след успеха му над филипинеца Мани Пакиао в Лас Вегас.

Още с появата на купона Мейурдър започнал да хвърля пари във въздуха, както някои правят със салфетки в български дискотеки с чалга музика. Кулминацията на партито бил конкурс за „най-секси дупе". Боксьорът бил част от журито и се запознал с всяка една от десетте участнички в конкурса, въпреки че с него била приятелката му Шантел Джаксън, която определено не е останала доволна от видяното.

Междувременно бившето гадже на американския боксьор Жоси Харис заведе дело срещу него за 20 милиона долара. Тя обвинява Мейуедър в лъжа, след като той обяви преди време, че тя е взимала наркотици и се стигнало до сериозен скандал между тях през 2010 година. Тогава боксьорът бе арестуван и обвинен, че е удрял приятелката си.