Mис България 2013 Нанси Карабойчева беше сред посрещачите на аерогарата при пристигането на волейболните ни национали от Европейското, на което Камило Плачи и момчетата му извоюваха четвъртото място. Чаровницата с нетърпение очакваше половинката си Добромир Димитров, който бе част от представителния ни тим на шампионата в Полша и Дания. Двамата не се сдържаха и още щом се видяха се награбиха пред всички и започнаха страстно да се целуват.

"Моят приятел си идва", радваше се Карабойчева на аерогарата.

"Момчетата се представиха отново супер достойно и вярвам, че българите тук ще ги аплодират за страхотното им представяне. За огромно мое съжаление не съм гледала нито секунда от мачовете, защото времето, в което можех да ползвам интернет, не съвпадаше с мачовете, но после четях всичко около срещите. Какво ще му кажа ли? Че страшно много ми липсваше, много го обичам. Постоянно му го повтарям", добави Мис България, който се завърна от конкурса Мис Свят 2013, където остана извън челната десетка.

"Доста време бяхме разделени. За три месеца съм го видяла само 2-3 дни", оплака се още Карабойчева, която обаче сега, заедно с любимия си, ще могат да наваксат пропуснатото.

По повод очакваната сватба между чаровната двойка, Нанси каза с усмивка: "Ще дойде и този момент, надявам се, живот и здраве."