Известната футболна съпруга и агент Уанда Нара посрещна подновените слухове за развод с мистериозно послание и избухна в защита на мъжа си Мауро Икарди, който е притискан да напусне ПСЖ.

"Мълчанието често е отговор", написа половинката на Мауро Икарди от ПСЖ, който също наскоро избухна във връзка със слуховете за раздяла.

Шоуто на Анхел де Бритос по América TV наскоро разкри предполагаемо гласово съобщение, в което Уанда изглежда потвърждава, че иска да се разведе с Икарди. Твърди се, че блондинката е казала: „Кармен, дойдох в Аржентина, защото се развеждам с Мауро. Ще остана още няколко дни и след това ще се върна. Организирам нещата за развода, защото не издържам повече и защото поисках развод."

Уанда и Мауро обаче показаха повече от ясно в последните дни, че няма нищо от това. Икарди публикува две снимки с нея и двете ѝ дъщери, а Уанда коментира една от тях с червено сърце. Повече от ясно послание, че между двамата всичко е наред.

Както е известно, през това лято певицата Шакира и футболистът на Барселона Жерар Пике сложиха края на близо 12-годишната си връзка, но засега явно няма да има раздяла на нова звездна двойка.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Нара и Икарди се венчаха на 27 май 2014 г., след като тя преди това напусна предишния си съпруг Макси Лопес. Освен половинка, тя беше и агент на настоящия играч на ПСЖ.

На 16 октомври блондинката написа в „Инстаграм“, че напуска Икарди, заради негови изневери. След това обаче футболистът успя да я убеди да се върне при него.

В момента двамата изглеждат щастливи и доволни, но Икарди е заплашен да играе за втория отбор на ПСЖ, ако не иска да напусне клуба. Треньорът Кристоф Галтие потвърди, че няма да разчита на бившия футболист на Интер, а по темата се изказа и половинката на Икарди - Уанда Нара, която е и негов личен агент.

“Мауро има договор с ПСЖ за още две години. За да бъде разтрогнат, клубът трябва да плати много пари. Това обаче не е наш проблем. Случват се такива неща при смяна на треньора. Идва нов човек, който има различни идеи и решения. Затова съществуват трансферите. Много футболисти в този клуб, а и в други, са в аналогична ситуация”, каза Уанда Нара.

През миналия сезон Икарди изигра 24 мача в Лига 1 и вкара 4 гола.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)