Красен Кралев включи в екипа си двойничка на Анджелина Джоли. Айлин Дахилова-Василева е новият началник на кабинета на спортния министър. Тя ще замени Николай Боршуков, който заемаше поста при предходния спортен министър Мариана Георгиева.

С назначението 39-годишната Дахилова, която е завършила право във Варненския свободен университет, се завръща в държавната администрация. Снимките на новия човек в екипа на Кралев показват очевадната й прилика с Анджелина Джоли, пише petel.bg.

Айлин, юристка от Кубрат, през 2011 г. създаде група във "Фейсбук" в защита на Касим Дал и минаваше за приближена до бившия втори в ДПС. По-късно Касим Дал направи собствена партия НПСД, която стана част от Реформаторския блок. На последните парламентарни избори обаче Дахилова се яви като кандидат-депутат не от РБ, а от русенската листа на "Движение 21" на Татяна Дончева. Там тя беше поставена на второ място.

Дахилова често е наричана българската Анджелина Джоли, тъй като приликата й с американската звезда не остава незабелязана.

Самият Красен Кралев потвърди, че Калин Каменов, досегашен заместник на Евгения Раданова в служебното министерство на спорта и бивш шеф на Агенцията за закрила на детето, ще запази поста си. Другите назначения в кабинета на Кралев щели да станат ясни следващата седмица.