Скандалните разкрития около личния живот на звездата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс продължават. По информация на News of the Wolrd снахата на футболиста Наташа е забременяла от него по време на осемгодишната им връзка.

Наташа споделя пикантни факти от отношенията си с играча пред медията. Тя научила, че е бременна само две седмици преди сватбата й с брата на Райън - Родри. След продължителна дискусия двамата решили тя да направи аборт, за да няма тежки последствия за цялото семейство.

"Дори и преди сватбата с Родри имах чувства към Райън. Беше много тежко да направя аборт. Това бе нашето дете. Исках той да бъде там и да ме прегърне", призна Наташа.

Тя разкри, че е забременяла в нощта след успеха на Юнайтед с 3:1 над Тотнъм миналата година, в която Гигс се разписа на два пъти от дузпа.

Името на уелсеца попадна в центъра на медиите преди около месец, когато модела Имоджен Томас заяви, че му е била любовница. По-късно бе разкрита и връзката му с Наташа. Съпругата на Райън Стейси Кук все още не го е зарязала окончателно. Двойката има две деца./БЛИЦ