Аржентинската журналистка Янина Латоре направи сензационни разкрития за актрисата Мария Еухения Суарес, известна като Чина Суарес, която е в основата за раздялата между футболната звезда Мауро Икарди и съпругата му Уанда Нара.

Според информацията на Латоре, публикувана в нейната рубрика във в. "Кларин", 29-годишната актриса е пращала скандални клипове на Икарди и на още четирима играчи от националния отбор на Аржентина. На кадрите се вижда как тя мастурбира пред камерата.

Латоре не разкрива имената на играчите, но е ясно, че клиповете са развалили семейството на още един аржентински национал. Неговата съпруга го е напуснала, преместила се е да живее сама в квартал Пуерто Мадеро на Буенос Айрес, а освен това е изтрила и профила си в „Инстаграм“.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Янина Латоре внесе и яснота относно причината за новата раздяла между Мауро Икарди и Уанда Нара. Чина Суарес пристигнала в Париж и изпратила съобщение на футболиста, за да се видят и да поиска той да и подари розова фланелка на ПСЖ. Това е станало в момента, когато аржентинският национал и съпругата му тъкмо се бяха събрали след скандалната раздяла.

Уанда побесняла заради изказване на актрисата пред медиите, където тя заявила: „Не знаех, че отново са заедно. Мауро ми каза, че са разделени. Затова и отидох в Париж.“

Както е известно, вчера стана ясно, че Уанда Нара е напуснала отново Икарди и е отишла в Италия. Пред Янина Латоре самата блондинката е признала, че именно раздялата е станала причина да изтрие публикацията за сдобряването с футболиста и за момента остава в Милано заедно с децата.

Интересна информация дава и едно последните сторита, публикувани от Уанда на профила ѝ в „Инстаграм“. Там тя показва списък на нещата, за които да внимава в живота си. Листът съдържа следните точки: късно започване, ново начало, несигурно поведение, противоречиви действия, а завършва с опити и провали.

Последните сторита на Уанда Нара в социалната мрежа съвпадат по време с мача от Шампионската лига между ПСЖ и РазенБалшпорт (Лайпциг), завършил при резултат 2:2. Това показва, че аржентинката въобще не се интересува от представянето на неверния си съпруг.

Както е известно, блондинката не пропускаше мачове на Мауро Икарди, а освен това е и негов футболен агент. На своите последни публикации Уанда е без венчалната си халка, а единственото бижу, което е носи е огърлица с буквата „W“, началната от нейното име. На една от снимките тя е почти чисто гола.