ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Музикалната звезда Шакира е на ръба на нервна криза и нейните близки са изключително обезпокоени за състоянието ѝ. Според информациите, 45-годишната колумбийка е изпаднала в психологическа дупка, след като научила нови подробности за изневерите на Жерар Пике.

Шакира е получила доказателства, че футболистът я е мамил с новата си любима много по-дълго отколкото се предполагаше. На певицата са били показани кадри как 35-годишния Пике води Клара Чиа Марти в семейния им дом в Барселона близо година по-рано, преди колумбийката да научи за изневярата. Още повече, че той винаги е дебнел моментите, когато Шакира напуска къщата заедно със синовете им Милан и Саша.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Освен това музикалната звезда е разбрала, че майката на Жерар Пике – Монтсерат Бернабеу, е знаела за връзката на сина си с младата жена. Както е известно, родителите на футболиста живеят в съседна къща. Счита се, че именно това е причината Шакира да постави на кукла на вещица в реални размери на терасата, гледаща към дома на майката и бащата на бившия испански национал.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК