Красивата журналистка и водещата в клубната телевизия на Лийдс Ема Джоунс бе изключително емоционална след старта на любимия си тим при завръщането му в английския елит след 16 години отсъствие. Отборът на Марсело Биелса гостува на шампиона Ливърпул в първия кръг и на три пъти изравняваше резултата, но в крайна сметка загуби с 3:4 в спиращ дъха мач. Мохамед Салах бе герой за мърсисайдци с хеттрик.

Вълненията за блондинката явно са ѝ дошли в повече и тя потърси „помощ” в социалните мрежи, подлудявайки последователите си.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Някой може ли да провери сърцето ми”, написа тя след мача на „Анфийлд”, а в коментарите към публикацията имаше такива като: „Опашката ще е по-дълга и от Великата китайска стена“; „Колко неприлични съобщения очакваш?“; „Ще има доста интересни отговори“ и „Мисля, че половината свят ще се възползва от тази възможност“.

Русокосата красавица прави интервюта преди мачовете на Лийдс, а освен това работи за „BBC Radio 5 Live“. По време на Мондиал 2018 тя привлече вниманието на феновете по света, когато по време на загрявката преди мача на Англия с Коста Рика телевизионен оператор реши, че тя е много по-интересна гледка от случващото се на терена.