ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Сапунената опера в отношенията между Уанда Нара и Мауро Икарди продължава с пълна сила. Звездната двойка се раздели миналата година заради изневяра на футболиста с актрисата Еухения Суарес, известна като Чайна. След това Уанда бе с петте си деца в Аржентина и дори подхвана връзка с рапъра Л-Ганте, който ѝ посвети песен, а наскоро Икарди я обвини, че прави секс с бившия му съотборник в ПСЖ Кейта Балде.

Най-вероятно томахавките заровени, след като сексапилната аржентинка публикува клипче, в което пристига с децата в Истанбул, където фамилията е посрещната от татко Икарди. Нара също така сподели и снимка на съпруга си от последния мач на отбора му Галатасарай. В него нападателят отбеляза два гола за победата с 3:2 над Умраниеспор, в чийто редици играе българинът Страхил Попов.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Това, което беше най-изненадващо, беше, че Уанда пристигна в Истанбул, вариант, който нямаше смисъл, като се има предвид, че децата биха могли да отидат с всеки друг близък до баща си или дори сами.

Въпреки че към момента нито Уанда Нара, нито Мауро Икарди са направили изявление за евентуално събиране като двойка, истината е, че отношението им един към друг е повече от добро.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК