ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Скандалите около раздялата между Шакира и Жерар Пике не стихват вече няколко месеца. През лятото двамата официално обявиха, че слагат край на продължилата близо 12 години връзка, а след това започнаха да излизат на бял свят доста пикантни подробности за разрива между певицата и бившия испански национал.

Сега испанското издание за светски новини „Lecturas“ съобщава, че 45-годишната колумбийка е започнала нов етап на войната си с майката на Пике. Шакира се настрои срещу Монтсерат Бернабеу, след като разбра, че тя е знаела за изневерите на сина си с новата му любима Клара Чиа Марти.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Певицата първоначално постави на терасата на своя дом в Барселона кукла на вещица, която беше обърната към съседната къща, в която живеят родителите на Пике. След това се появиха информации, че Монтсерат Бернабеу обвинява Шакира в направена черна магия. В резултат на тези твърдения колумбийската изпълнителка нареди между двете къщи да бъде издигната висока ограда.

Според последната информация, Шакира е забранила на синовете си Милан (10 г.) и Саша (7 г.) да разговарят с родителите на Пике, а освен това те вече не трябва да наричат Монтсерат Бернабеу и нейния съпруг баба и дядо. Испанското издание твърди, че тези действия на певицата изключително много са наранили майката на Жерар Пике.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК